Stichting TAAI Bracelet

€  199,00

De prachtige solide handgemaakte Taai bracelet is verkrijgbaar in 14 karaat geel of witgoud en wordt geknoopt aan een 2 mm koord.

Het eerste koord dat u kiest wordt geknoopt aan de Charm, de andere twee kleuren krijgt u er bij en kunt u zelf knopen met de meegeleverde DIY handleiding. 

Stichting TAAI benaderde vorig jaar Just Franky om samen een bijzonder sieraad te maken en hiermee meer bekendheid te geven aan de ziekte Cystic Fibrosis, ook wel CF of Taaislijmziekte genoemd. Uiteraard willen wij er samen alles aan doen om het doel van deze Stichting te bereiken; binnen 5 jaar HET medicijn te vinden om CF te genezen. Het logo van TAAI werd erbij gehaald en zo ontstond het ontwerp voor een prachtig sieraad, een sieraad met een verhaal.

 

WEAR OUR STORY en steun TAAI met dit unieke sieraad dat wij samen met TAAI hebben mogen ontwerpen

De gehele opbrengst van het sieraad komt ten goede aan deze Stichting. Meer weten over ons verhaal? Kijk op www.stichtingtaai.nl

Verzending en levering

Verzending
Alle bestellingen worden gratis verzonden. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Lees meer over ons verzendbeleid en onze retour mogelijkheden in onze algemene voorwaarden.

Levering
Onze sieraden worden aangetekend en verzekerd verstuurd.

Productinformatie

De Charm is handgemaakt van 14 karaat vol goud met een diameter van 10 mm.

Reviews

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Stichting TAAI Bracelet

Ook iets voor jou?

Instagram Feeds