Hoe kan ik het best een vingerafdruk aanleveren?

Plaats uw vinger op een zwart stempelkussentje. Vervolgens drukt u deze op wit, effen papier. Hiervan maakt u een foto en deze mailt u naar ons; info@just-franky.com samen met uw ordernummer en wij plaatsen de afdruk in uw gekozen sieraad.

 

Hoe lever ik een eigen ontwerp of handschrift voor gravering in mijn gekozen sieraad aan?

U kunt een foto maken van uw ontwerp en naar ons mailen; info@just-franky.com o.v.v. uw ordernummer, en wij graveren uw exacte ontwerp in uw gekozen sieraad.

 

Wat is de levertijd van mijn sieraad?

Uw levertijd staat vermeld bij de productbeschrijving en informatie bij ieder sieraad. Wij hanteren een levertijd van 7 werkdagen met uitzondering van enkele ontwerpen, u vind de exacte levertijd bij ieder sieraad apart vermeld.

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

 De sieraden welke geen letter bevatten of op lengte te bestellen zijn kunnen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Alle sieraden die gepersonaliseerd worden, dwz een gekozen letter, gekozen gravering, gekozen lengte zijn voor u speciaal op bestelling gemaakt en kunnen niet retour gestuurd worden.

 

Kan ik mijn sieraad op een later moment nog laten graveren, of een extra gravering toevoegen?

 Ja, dit kan bij de Bar collectie, de Coin collectie en de Tag collectie. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Het is niet mogelijk om de Cube collectie, de Cube bar, de Iconic collectie en de Identity collectie later nog (bij) te graveren. Deze worden gegraveerd tijdens het productieproces.

 

Bij welke collecties is het mogelijk om een eigen handschrift te laten graveren?

Dit is mogelijk bij de Bar bracelet, en Bar necklace, de Coin collectie en de Tag collectie.

Dit is niet mogelijk bij de Cube bar, de Cube collectie, de Iconic collectie en de Identity collectie.   

 

Kan ik mijn sieraad dubbelzijdig laten graveren?

 De Coin collectie, de Bar collectie en de Tag collectie kunnen dubbelzijdig gegraveerd worden en hier worden geen extra kosten voor gerekend, tenzij het een vingerafdruk betreft. De Identity collectie kan niet dubbelzijdig gegraveerd worden.

 

Wat als ik mijn bestelling sneller nodig heb dan de aangegeven levertijd?

Wanneer u uw bestelling sneller wil ontvangen dan de standaard levertijd die wij hanteren kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met ons om de mogelijkheid te bespreken eerder uw order te kunnen ontvangen. Wij zullen dan kijken wat haalbaar is bij uw bestelling om deze eerder te kunnen leveren.

 

Mijn silk armband moet vervangen worden wat nu?

U kunt ons altijd mailen of bellen om extra zijde koord te bestellen, deze sturen wij u gratis toe. Voor het zelf knopen van de silk armbanden hebben wij een DIY handleiding

 

Instagram Feeds