Capital Necklace 1 Diamond & 1 Capital

€  539,00

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 1 Capital en diamant is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de Captial en diamantkastje hebben een classy glanzende afwerking. De zijkanten worden gezandstraald zodat deze altijd mat zijn. Het symbool beweegt speels aan het collier. De zijkanten van de Capitals worden gezandstraald zodat deze altijd mat zijn. Kies jou initialen of van je ‘loved one’ naast deze stijlvolle witte diamant en draag deze vanaf nu altijd bij je.

De levertijd van de Capital collectie is 5 werkdagen.

Onze sieraden worden standaard in chique kadoverpakking verzonden.

Heeft u speciale wensen? Vul het notitievak in met uw verzoek en wij nemen indien gewenst contact met u op.

Verzending en levering

Verzending
Alle bestellingen worden gratis verzonden. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Lees meer over ons verzendbeleid en onze retour mogelijkheden in onze algemene voorwaarden.

Levering
Onze sieraden worden aangetekend en verzekerd verstuurd.

Productinformatie

Het collier is een ankerschakel, van 0.8mm dikte. De ketting is te bestellen in 2 maten welke extra tussenoogjes hebben om deze op meerdere lengtes te kunnen dragen; maat 1: te dragen op 39 cm-40cm-41cm. Maat 2: te dragen op 42cm-43cm-44cm.

De witte diamant is 0.03 crt.

De gemiddelde afmeting van de Capital is 4.92 mm breed, 5.00 mm hoog en 2.04 mm dik. Zowel alle letters als alle cijfers zijn te bestellen. De afmeting van de diamant met zetkastje is 3.36mm doorsnede en een dikte van 2.04 mm.

Bij het collier ontvangt u een diamant certificaat.

Dit is een gepersonaliseerd product, en kan niet geretourneerd worden.


Reviews

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Capital Necklace 1 Diamond & 1 Capital

Ook iets voor jou?

Instagram Feeds